Over ons

PreFocus Automatisering BV is sinds 1995 uw partner op het gebied van ICT en kantoorautomatisering met ruime ervaring in zowel het MKB, als bij grote organisaties in Nederland en België.

Ontzorgen en meedenken

U wilt een ICT-omgeving die het gewoon doet. Wij adviseren, installeren, implementeren en ontzorgen, zodat u zich op uw primaire bedrijfsprocessen kunt richten. Dat betekent bijvoorbeeld ook, dat wij het contact met toeleveranciers van externe diensten op het gebied van automatisering en communicatie voor u onderhouden.

Persoonlijk en betrouwbaar

Persoonlijk contact is voor ons één van de pijlers van onze dienstverlening. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons. Bij vele van hen komen wij al jaren "over de vloer". Dát schept vertrouwen aan beide kanten.

Ook uw favoriete merk!

PreFocus levert, repareert en onderhoudt alle merken computers en randapparatuur. Denk hierbij aan pc's en werkstations, servers, notebooks, printers en routers. Ook voor het installeren van mobiele applicaties op smartphone en/of tablet bent u bij ons aan het goede adres.

Neem contact op met Bas voor al uw vragen! Wij denken graag met u mee over de voor u beste oplossing.

1237883_54023528